Nieuws

Wederom aanrijding op beruchte kruising Tussenring

Zaterdag heeft aan het begin van de middag op de Tussenring een aanrijding plaatsgevonden waarbij twee auto’s betrokken waren. Het ongeval gebeurde op de beruchte kruising waarbij een van de betrokken voertuigen op zijn kant terecht kwam. De auto die vanaf de Tussenring richting de Buitenring wilde kwam door onbekende oorzaak in botsing met een andere auto die op de Tussenring richting de A6 reed. De bestuurster van de gekantelde auto is door de gealarmeerde brandweer uit haar voertuig bevrijd. Ze is vervolgens met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De twee inzittenden van de andere auto zijn door ambulancepersoneel nagekeken op verwondingen, maar zij bleken niet gewond te zijn geraakt. De Verkeers Ongevallen Analyse is later ter plaatse gekomen om verder onderzoek te doen naar de exacte oorzaak van de botsing. Een berger heeft voor het vervoer van beide auto’s gezorgd. Vanwege de afsluiting was verkeer van de Buitenring richting de Tussenring en vice versa genoodzaakt om een andere route te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *