Nieuws

Auto over de kop in Muziekwijk

Dinsdagavond rond kwart over zeven heeft er in de Muziekwijk een aanrijding tussen twee auto’s plaatsgevonden. Hierbij is één auto over de kop geslagen nadat deze in botsing kwam met de andere auto op de kruising van de Rimsky Korssakovweg met de Mozartweg. In de auto die op de kop sloeg zaten twee vrouwen die zelf niet uit de auto konden komen. De toegesnelde brandweer heeft de auto eerst gestabiliseerd waarna werd begonnen met het bevrijden van beide inzittenden. Beide vrouwen zijn nadat ze veilig en wel uit de auto konden komen in de ambulance nagekeken op verwondingen, maar ze hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Van één van de bestuurders is een blaastest afgenomen. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend, de politie zal hier verder onderzoek naar verrichten. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen meegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *