Persberichten

Drie verdachten aangehouden na inbraak in school

PolitielogoDinsdag 1 april zijn drie verdachten aangehouden voor een inbraak in een school aan de El Grecostraat in Almere.

In de nacht van 1 april omstreeks 3:00 uur kregen agenten de melding van een inbraak in een school aan de El Grecostraat. Er zouden drie mannen zijn gezien die verdacht gedrag vertoonden en later wegreden richting een rotonde op de Hagevoortdreef ter hoogte van de Rodinweg. Later bleek het te gaan om een inbraak. De verdachten, twee mannen van 17 en 21 jaar uit Almere en één man van 19 jaar uit Amsterdam, konden op de desbetreffende rotonde staande gehouden worden. De mannen zijn aangehouden. In de auto werden enkele gestolen goederen aangetroffen. Politie doet nader onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *