Persberichten

Twee verdachten aangehouden wegens drugsbezit

politie persIn de nacht van maandag 3 op dinsdag 4 maart heeft de politie twee verdachten aangehouden voor het in bezit hebben van drugs.

Omstreeks 00.30 uur zagen surveillerende agenten 2 mannen met een opvallende doos op de Schoolwerf lopen. De agenten wilden de mannen staande houden. Op dat moment rende de man met de doos weg waarna de agenten een harde knal hoorden. Dit bleek de doos te zijn waar hennepplanten in zaten. De verdachte, een 34-jarige man uit Almere, is op de Schoolwerf aangehouden. De tweede verdachte, een 32-jarige man uit Almere, werd ook aangehouden. De hennepplanten werden in beslag genomen en een nader onderzoek werd ingesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *