Gewapende overval op drogisterij in Tussen de Vaarten

Op een drogisterij in Tussen de Vaarten is donderdagmiddag een gewapende overval gepleegd. De politie zoekt naar de daders.

De overval vond rond 12:10 uur plaats op drogisterij De Wit aan de Rembrandtweg. Personeel en klanten zijn door de overvallers bedreigd met messen. De politie heeft het gebied rondom de winkel afgezet en doet onderzoek.

De politie heeft via een Burgernet een signalement verspreid van de twee overvallers. Het gaat om twee lichtgetinte mannen met hoodies. Ze zijn in de buurt van de Gerard Terborchstraat in een vermoedelijk grijze auto gestapt die daar klaarstond met draaiende motor en lichten aan.

Bij de overval raakte niemand gewond. Of er iets is buitgemaakt is niet bekend. De politie vraagt getuigen om contact op te nemen via 0900-8844.

 

8 gedachten over “Gewapende overval op drogisterij in Tussen de Vaarten

 • 7 november 2019 om 13:36
  Permalink

  Zijn altijd zulke vriendelijke mensen…vreselijk dat dit is gebeurd.
  Echt heel erg.
  De teksten die ik denk over de daders kan ik beter voor me houden.
  Gelukkig voor hen kan ik niet over ze beslissen mochten ze gepakt worden.
  Heel lang hokje water brood en verder niks

  Beantwoorden
  • 7 november 2019 om 16:35
   Permalink

   Nou ik zeg het wel: ik haat dat soort. Return to sender. Hopelijk ver weg!!! lekker makkelijk hard werkende mensen bestelen. En maar uitvreten dat Nederlandse volk. Die werken wel door voor die klote gasten.

  • 8 november 2019 om 17:15
   Permalink

   Hokje water brood bedoelde ik voor iedereen die dit pleegt ongeacht kleur ras geloof herkomst zielige jeugd en blabla…

 • 7 november 2019 om 15:20
  Permalink

  terug sturen naar eigen toko en levenslang ongewenst vreemdeling ,foto op elk vliegveld etc, opzouten en ga je eigen volk beroven.

  Beantwoorden
 • 7 november 2019 om 21:21
  Permalink

  Domme praat vele zijn hier geboren of hebben gesplitste ouders (halfbloed) deze site is niet om te radicaliseren we wachten niet hier op of zeg niet want je antwoord kan de zaak niet helpen

  Beantwoorden
  • 8 november 2019 om 13:04
   Permalink

   Het gaat er niet om of ze hier wel of niet zijn geboren. Het gaat erom dat bij IEDERE overval, STEEKPARTIJ en straatroof het keer op keer dat GETINTE TUIG is. Kijk maar eens naar opsporing verzocht, ze doen daar maar wat hun best om zoveel mogelijk blanken daders in de uitzending te krijgen, maar helaas. Iedere keer weer negers en moslims.
   Ook al hebben ze gesplitste ouders, de meesten krijgen wel de trekken van (meestal de vader) het getinte ras. Maar je mag in NL al helemaal je mond niet meer open doen als het om ALLOCHTOON VERROT TUIG gaat. Ga er maar vanuit dat dit soort roofpartijen de komende jaren voor winkeliers GIGANTISCH gaan toenemen. Want we importeren hier ieder jaar honderdduizenden haatkoppen die totaal NIKS met deze cultuur hebben. Maar ja, Nederland is dan ook ‘agenda21’ aan het uitvoeren, wat ervoor moet zorgen dat heel Europa naar de kloten geholpen gaat worden. Maar héél Nederland ligt nog te slapen, maar dat wordt over een paar jaar wel duidelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.