Nieuws

Koolmonoxide-alarm in woning Kimwierde, vrouw en baby naar ziekenhuis

Vrijdagmiddag rond drie uur is de brandweer met spoed uitgerukt naar een woning aan de Kimwierde voor een koolmonoxide-alarm. In de woning bevonden zich een vrouw en een baby. Zij zijn buiten door de politie opgevangen. De baby (9 weken oud) leek er slecht aan toe en kreeg door middel van een masker extra zuurstof toegediend. Dit heeft geholpen, waarna de baby weer normaal kon ademen. De vrouw en baby met ter controle met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De brandweer heeft in en rond de woning metingen verricht. Hierbij zijn onregelmatigheden geconstateerd. De woningbouw zal nader onderzoek doen om te achterhalen of er werkelijk spraken was van koolmonoxide.

Foto 4-6: Friedlander

Een gedachte over “Koolmonoxide-alarm in woning Kimwierde, vrouw en baby naar ziekenhuis

  • Baby en moeder zijn nagekeken in de ambulance. Zijn niet vervoerd naar ziekenhuis

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *