Nieuws

Automobilist gewond na harde crash op A6

Op de A6 richting Muiden heeft vrijdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden. Het ongeval gebeurde rond 18.45 uur nabij de afrit naar de Buitenring. Op het bewuste stuk worden werkzaamheden uitgevoerd waardoor een deel van de weg met een betonnenwand is afgeschermd. De bestuurder van de auto raakte door een nog onbekende oorzaak het begin van de afzetting waardoor het voertuig werd gelanceerd en meerdere keren over de kop sloeg om vervolgens een eind verderop tot stilstand te komen. De brandweer moest er aan te pas komen om de bestuurder uit zijn zwaar beschadigde auto te bevrijden. Het slachtoffer is daarna naar een ziekenhuis gebracht. Vanwege de locatie van het ongeval kon het verkeer zonder verdere hinder passeren.

Foto’s: ingezonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *