Kort nieuws

Vier leerlingen Buitenhout college aangehouden voor brandstichting

Na onderzoek naar brandstichting op vrijdag 24 januari in een school aan de Ambonstraat in Almere, heeft de politie vier minderjarige verdachten aangehouden.

Vrijdagmiddag 24 januari rond 13.30 uur kwam de melding binnen dat er brand was in een school op de Ambonstraat. De brandweer was snel ter plaatse en wist de brand in een toilet op de eerste verdieping te blussen. Twee medewerksters van de school werden met ademhalingsproblemen overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie stelde een onderzoek in en kwam vier minderjarige verdachten op het spoor. Het gaat om twee meisjes van 12 jaar, een meisje van 13 jaar en een jongen van 14 jaar, allen woonachtig in Almere. Ze zijn vandaag op het bureau verhoord.

Archiefbeelden 24 januari.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *