Kort nieuws

Scooterrijdster gewond na aanrijding met auto op Bartokweg

S0549120Donderdagochtend iets na half acht heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooter en een auto. Dit gebeurde op op kruising van de Bartokweg en het Chopinpad. De scooterrijdster raakte licht gewond aan haar been en is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Op het bewuste kruispunt gebeuren de laatste tijd veel ongevallen tussen automobilisten en gebruikers van het fietspad. De gemeente heeft via Twitter laten weten dat het kruispunt hun aandacht heeft om te analyseren.

Een gedachte over “Scooterrijdster gewond na aanrijding met auto op Bartokweg

  • Jacqueline Kok

    Wordt eens tijd. Het is onoverzichtelijk en auto’s zien niet goed dat er een fietspad is en fietsers/bromfietsen rijden daar ook zonder te kijken door. Stukje verder steken treinreizigers ook het fietspad over zonder te kijken omdat het onduidelijk is.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *