Persberichten

Vier jongens door groep beroofd in Almere Buiten

43-GPZ-1Bij een straatroof in Almere zijn een telefoon en een portemonnee gestolen.

Een groep van vier jongens, in de leeftijd van 17 en 18 jaar, fietsten in de nacht van zaterdag 30 november op zondag 1 december omstreeks 3:00 uur vanuit de richting van de Rodosstraat richting station Oostvaarders. Bij de Evenaar zagen zij een groep jongeren staan. Toen zij hier langs fietsten, werden ze van de fiets getrokken, geschopt en geslagen. Een van de jongens wist weg te komen en belde de politie. Een van de slachtoffers heeft zijn portemonnee en telefoon afgegeven aan de daders. Hierop zijn de daders gevlucht in de richting van de brandweer. De jongens zijn voor controle aan hun verwondingen naar het ziekenhuis gegaan.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen van de straatroof en van de vluchtende daders. Heeft iemand iets gehoord of gezien? Weet iemand wie mogelijk de daders kunnen zijn? Bel dan met de politie Almere via 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *