Persberichten

Mannen onder bedreiging beroofd van vuurwerk in Muziekwijk

politieZaterdag 28 december werden twee mannen onder bedreiging beroofd van hun net gekochte vuurwerk. De politie zoekt getuige(n).

De politie kreeg rond 09.20 uur een melding dat twee mannen op de Operetteweg onder bedreiging waren beroofd. Ter plaatse troffen agenten twee mannen, 21 en 25 uit Almere, aan. Het tweetal verklaarde dat zij net vuurwerk hadden gekocht. Toen zij richting huis liepen stond op de Operetteweg een man die hen bedreigde met een steekvoorwerp. Onder bedreiging moesten de mannen hun vuurwerk afgeven. De verdachte pakte de twee tassen op en liep naar een scooter waar hij op wegreed.

De politie is op zoek naar getuige(n) van deze beroving. Heeft u informatie? Belt u dan met de politie op nummer 0900 – 88 44.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *