Nieuws

Gewapende overval op telecomwinkel Almere Haven

Woensdagavond heeft in Almere Haven een gewapende overval plaatsgevonden op een telecomwinkel aan de Meerstraat. De daders zijn niet meer aangetroffen. De politie is op zoek naar getuigen.

De overval vond rond 17:50 uur plaats op een winkel van Telecombinatie. Zij bedreigden een medewerker met wapens en vluchtten met buit in onbekende richting. De politie zette Burgernet in en zocht met meerdere eenheden naar de verdachten. Zij werden niet meer aangetroffen.

Signalementen

– Verdachte 1 geheel gekleed in het zwart met een grijze sjaal.
– Verdachte 2 gekleed in een zwarte jas met groene capuchon en een donkerblauwe broek.

Iets gezien?

De politie onderzoekt de overval en roept getuigen op zich te melden. Tijdens de overval waren er geen klanten in de winkel, maar de politie sluit niet uit dat getuigen de verdachten hebben zien vluchten. Mocht u over informatie beschikken die belangrijk is voor het politieonderzoek, dan kunt u bellen met 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via het nummer 0800-7000.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *