Persberichten

Man van geld beroofd in Stedenwijk, politie zoekt getuigen

PolitielogoMaandagavond 30 december werd een man bestolen van zijn geld. De politie zoekt getuigen.

Rond 21.30 uur fietste een 33-jarige man uit Almere over de Lenthehof. Ter hoogte van de school zag hij drie jongens staan. Eén van hem vroeg de Almeerder om een vuurtje. Toen de Almeerder dit wilde geven bedreigde één van de jongens het slachtoffer met een steekwapen. Vervolgens werd de Almeerder gehaald bestolen van zijn geld en renden de drie weg in de richting van het strandje.

Signalementen

Alle drie waren rond de 22 jaar en hadden een normaal postuur. Eén heeft een donkere huidskleur, is rond de 1.85 meter lang, met kort kroeshaar en hij droeg een donkerbruine jas en lichte spijkerbroek. De tweede verdachte heeft een lichtgetinte huidskleur, is rond de 1.75 meter lang met kort opgeschoren zwart haar en hij droeg een zwarte leren jas. De derde verdachte heeft een lichtgetinte huidskleur, is rond de 1.75 meter lang met kort zwart haar en hij droeg een lange donkere jas, een sjaal en een zwarte muts.

Uw tip!

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over deze straatroof, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Almere via 0900-8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *