Kort nieuws

Lichte stormschade in Almere Buiten

Donderdagmiddag en avond trok er een zware storm over Nederland. In Almere bleef de schade redelijk beperkt. In Almere Buiten waren er voor de brandweer drie kleine meldingen van stormschade. Rond tien voor half vijf moest de brandweer naar een woning in de Cornelis Matelieffstraat in Oostvaardersbuurt om een losgelaten plaat van het dak te verwijderen. Hiervoor is de hoogwerker ter plaatse gekomen. Iets later, om half vijf, moest de brandweer naar de Gerrit Th. Rotmanlaan in de Stipheldenbuurt. Met behulp van de hoogwerker zijn enkele tegels recht gelegd en de dakplaten opnieuw vastgemaakt. Tot slot moest de brandweer nog om half zes naar het Decemberpad waar een tak van een boom was geknapt. Echter zorgt deze tak niet voor groot gevaar. De gemeente is in kennis gesteld en zal op een later moment de tak verwijderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *