Nieuws

Flinke botsing tussen twee auto’s op Vogelweg

Maandagmiddag rond tien voor 3 werden de hulpdiensten in Almere gealarmeerd voor een aanrijding op de Vogelweg, in het buitengebied van Zeewolde. Op de kruising van de Vogelweg met de Gruttoweg vond een aanrijding plaats tussen twee bestelauto’s. Beide voertuigen raakten door de klap van de weg en de bestuurder van één van de auto’s raakte bekneld in zijn voertuig. De brandweer van Almere Buiten is ter plaatse gekomen om de deur van het voertuig te verwijderen zodat de bestuurder op een verantwoorde manier uit het voertuig kon worden bevrijd.

De onfortuinlijke chauffeur is vervolgens naar het St Jansdal ziekenhuis in Harderwijk gebracht voor nader medisch onderzoek en behandeling. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie uit ‘t Gooi heeft het onderzoek naar de aanrijding uitgevoerd en eenheden van de politie uit Almere zorgden voor het afsluiten van de weg. Deze afsluiting van de Vogelweg, tussen de Gruttoweg en de Dodaarsweg, heeft enige tijd geduurd. Weggebruikers werden omgeleid via de Wulpweg, Ibisweg en Dodaarsweg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *