Kort nieuws

Woningbrand in de Gouwen snel geblust door de brandweer

Dinsdagavond rond kwart voor zes werd de brandweer gealarmeerd voor een woningbrand aan de Brongouw in Almere-Haven. Hierop rukte de brandweer samen met de politie direct uit. De tankautospuit van Haven was als eerste snel ter plaatse. Hierop zijn ze met hogedrukslang de flat in gegaan om de brand te bestrijden. Al snel was de brand onder controle en kon de eveneens aanrijdende tankautospuit van Stad retour naar de kazerne. De flat is tijdelijk ontruimd geweest en de bewoonster is door een toegesnelde ambulance nagekeken. Het is onbekend wat er in de woning gebrand heeft en of er een gewonde naar het ziekenhuis vervoerd is. De hulpdiensten konden na 20 minuten weer terug naar de kazerne.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *