Kort nieuws

Auto in de sloot na eenzijdig ongeval, bestuurder aangehouden

Zondagochtend rond kwart voor tien heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Buitenring. Ter hoogte van de Stripheldenbuurt is een auto door onbekende oorzaak van de weg geraakt en in een naastgelegen sloot terecht gekomen. De twee personen die in de auto zaten konden er zelfstandig uit komen en raakten niet gewond. Ook de brandweer was ter plaatse gekomen, maar hoefde niet in actie te komen. De bestuurder is door de politie aangehouden wegens rijden over invloed en is meegenomen naar het politiebureau. Een berger heeft de auto uit de sloot getrokken en afgevoerd.

Foto 1-3: Jos van der Lelie
Foto 7-9: Ronald de Best

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *