Nieuws

Arrestatieteam bevrijdt vrouw in woning Siciliëstraat

De politie is woensdagmiddag een huis binnengevallen in de Siciliëstraat in de Eilandenbuurt. In een woning werd een vrouw vermoedelijk tegen haar wil vastgehouden door een man. Onder welke omstandigheden dat precies is geweest is onbekend. De politie besloot de gehele straat af te zetten en de hulp in te roepen van een arrestatieteam. Zij hebben rond 14.15 uur een inval in de woning gedaan. Hierbij is de man aangehouden. De vrouw is door klaarstaand ambulancepersoneel onderzocht op eventuele verwondingen, maar ze bleek niet gewond te zijn geraakt waarna ze mee is genomen naar het politiebureau. De Technische Recherche is ter plaatse gekomen om verder onderzoek te doen in de woning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *