Kort nieuws

Woningbrand in Muziekwijk, geen gewonden

Vrijdagavond rond 21 uur werden de brandweer en de politie voor een woningbrand opgeroepen in de Schumannstraat in Muziekwijk. Al snel werd het duidelijk in de meldkamer dat er geen mensen meer in de woning aanwezig waren. De brandweer was erg snel ter plaatsen en is gelijk met één hogedrukstraal naar binnen gegaan. De kinderen die in de woning aanwezig waren werden direct opgevangen door buurtbewoners. Door het brandalarm en de brandweerauto’s kwamen meerdere mensen naar buiten om te kijken. Nadat de brandweer de woning had geventileerd, kwam er voor de zekerheid een ambulance ter plaatse. De ambulance heeft de bewoners op verwondingen nagekeken, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

De straat waar de woning zich bevond was relatief smal. Houdt er daarom bij het parkeren van uw auto altijd rekening mee dat er voldoende doorgaan is voor de hulpdiensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *