Persberichten

Ongeregeldheden op en rond de Grote Markt

politieIn de vroege ochtend van zondag 6 oktober ontstond er onrust in en buiten een horecagelegendheid waardoor de openbare orde werd verstoord.

Rond 05.30 uur ontstonden er in een horecagelegenheid aan de Grote Markt ongeregeldheden. Dit verplaatste zich naar buiten waar het onrustig werd en er een verstoring van de openbare orde plaatsvond. Meerdere agenten kwamen ter plaatse om de rust te laten terugkeren en begeleidde de bezoekers het centrum uit. Er werd niemand aangehouden.

Een gedachte over “Ongeregeldheden op en rond de Grote Markt

  • friedlander

    5.30 ochtends dan hoort men in bed te liggen om monter zondagochtend op te staan en naar de kerk te gaan om alle zonden van de afgelopen week uitt te bannen en niet kotzend lallend voor kroegen ruzie te staan maken en de arme agenten werk te bezorgen waar is de jongerenburgerwacht die moeten we maart wer gaan instellen om de jongeren in het gareel te houden

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *