Kort nieuws

Kop-staart aanrijding op de Evenaar

Zondagmiddag heeft er op de Evenaar ter hoogte van het Gezondheidscentrum Prisma een kop-staart aanrijding plaatsgevonden waarbij drie auto`s betrokken waren. Omdat er mogelijk sprake zou zijn van een beknelling werd ook de brandweer gealarmeerd, maar hun inzet bleek niet nodig. Uit voorzorg zijn de inzittende nagekeken door het ambulancepersoneel. Na controle bleek er niemand naar het ziekenhuis te hoeven. Door het ongeval was de weg voor al het verkeer tijdelijk gestremd.

Een gedachte over “Kop-staart aanrijding op de Evenaar

  • maar hun inzet bleek echter –> óf “maar” weglaten, óf “echter” weglaten. Dit is dubbelop en niet correct.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *