Nieuws

Man aangehouden na schietincident Oostvaardersbuurt

Een 34-jarige man uit Almere is woensdagavond bij een woning aan de Francois Valentijnstraat gewond geraakt bij een schietincident. Een verdachte is aangehouden.

Na een melding dat er schoten werden gehoord in de Francois Valentijnstraat, gingen agenten er direct op af. Bij aankomst zagen zij, op aanwijzen van buurtbewoners, een man gewond in een achtertuin liggen. De Almeerder werd met een schotwond naar het ziekenhuis gebracht, zijn toestand is stabiel.

Een 39-jarige man uit Almere ging mee naar het bureau voor een getuigenverklaring. Na onderzoek werd deze man aangehouden als verdachte. De verdachte zit vast voor verhoor en de politie onderzoekt de toedracht van het schietincident.

De politie is op zoek naar getuigen die iets van dit incident hebben gezien. Heeft u informatie over deze schierpartij? Neem dan contact op met de districtsrecherche Almere via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *