Nieuws

Lichaam Nikki Lawalata gevonden in Lelystad, vriend aangehouden

De identiteit van het levenloze lichaam dat woensdagmiddag 4 september in het buitengebied van Lelystad is aangetroffen is definitief vastgesteld. Het gaat om de vermiste 27-jarige Nikki Lawalata. Woensdagmiddag had een voorbijganger een stoffelijk overschot gevonden aan de Torenvalkweg in Lelystad. Deze weg loopt door bosgebied tussen Lelystad en Almere. Na de melding is de omgeving ruim afgezet en werd er wederom een groot onderzoek opgestart. Donderdagochtend liet de politie al weten dat het ging om een vrouw.

Nikki werd vanaf afgelopen zaterdag vermist vanuit Amsterdam. Maandagavond werd haar auto gevonden aan de Poseidonsingel in Almere Poort. De vrouw blijkt door een misdrijf om het leven te zijn gebracht. Vrijdagmiddag heeft de politie haar 32-jarige vriend uit Almere aangehouden. De man wordt er van verdacht betrokken te zijn bij de gewelddadige dood van de vrouw. De politie zet het onderzoek voort.

Foto’s: Bob Friedlander.

2 gedachten over “Lichaam Nikki Lawalata gevonden in Lelystad, vriend aangehouden

 • mw. H.Hoeks

  Mijn gedachten gaan uit naar haar ouders /broer en familie,,ik ken de mensen niet persoonlijk maar woon al jaren bij hen ,Mijn zeer gemeende condeleance en heel veel sterkte gewenst.

  Beantwoorden
 • Ohhh, wat erg…., wat onbeschrijflijk verschrikkelijk… zo jong en dan op zo worden vermoord… hoe diep moet de haat gezeten hebben, dat ze zelfs onherkenbaar was, te gruwelijk zelfs om maar aan te denken.. on voor stel baar vreselijk.

  Daarom mijn innigste medeleven voor allen die van haar hielden om dit duivelse misdrijf te verwerken.. ik weet hoe moeilijk een relatie kan zijn, en dat je elkaar wel iets aan kan doen, maar ECHT DOEN?? Niet te vatten… Hoop de dader krijgt levenslang. Wat dom, zijn leven is ook kapot nu, zinloze domme moord geweest, hoe je zoiets kan… iemand die hiertoe in staat is, mag nooit meer vrijkomen.

  Heel, heel veel sterkte en kracht gewenst…

  Veel liefde en zachtheid.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *