Persberichten

Twee inbrekers op heterdaad aangehouden in Tussen de Vaarten

politie persBij een inbraak in een woning aan de Max Ernststraat zijn twee inbrekers aangehouden met hulp van een politiehond.

In de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 september kreeg de politie omstreeks 3.30 uur een melding van een woninginbraak aan de Max Ernststraat. De politie ging er met meerdere voertuigen heen om de omgeving af te zoeken. De melder had een scooter zien wegrijden richting De Vaart. Uiteindelijk bleken de inbrekers nog in de woning te zijn. Een inbreker had zich in de kast verstopt en de andere inbreker zat ernaast. Bij de aanhouding is een politiehond ingezet. De verdachte mannen, beiden afkomstig uit Almere, zijn 17 en 20 jaar. Zij zitten vast. Ook is een scooter in beslag genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *