Nieuws

Drie gewonden na botsing op Spoorbaanpad

Bij een aanrijding tussen twee scooters op het Spoorbaanpad zijn vrijdagavond drie mensen gewond geraakt. Ter hoogte van de Hagedisstraat botsten de twee frontaal tegen elkaar. Waardoor dit is gebeurd is niet duidelijk. Twee slachtoffers zijn op een wervelplank gestabiliseerd en met gezichtsletsel naar het ziekenhuis gebracht. Een derde persoon is eveneens naar het ziekenhuis gebracht. De slachtoffers zijn twee 19 jarige personen en één van 18. De ambulances moesten uit Almere, Lelystad en Zeewolde naar het ongeval komen om hulp te verlenen. De Verkeersongevallenanalyse is later ter plaatse gekomen om sporenonderzoek op de plaats van het ongeval te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *