Persberichten

Agenten gewond bij aanhouding agressieve verdachte

politie persZaterdagochtend rond 04:00 uur kreeg de politiemeldkamer een melding binnen van een flinke ruzie op de Radio Oranjelaan. Ter plaatse troffen agenten een aantal mensen aan. Een 35-jarige vrouw zou met een voorwerp zijn geslagen door een man die verderop in een auto zat. De vrouw was zichtbaar gewond in haar gezicht en wees naar de persoon in het voertuig. Toen de agenten deze man verzochten uit de auto te komen. Werd hij buitengewoon agressief. Met de grootst mogelijke moeite kon de verdachte in bedwang en onder controle worden gebracht. Hierbij is peperspray gebruikt. Eén agent liep een hersenschudding en verwondde zijn handen. Zijn collega raakte eveneens gewond aan zijn handen. De 31-jarige verdachte, afkomstig uit Almere, zit nog vast voor verder onderzoek.

 

4 gedachten over “Agenten gewond bij aanhouding agressieve verdachte

 • Hans Jacobs

  Laat me raden. Een kansenparel? Met noord afrikaans uiterlijk?
  Gewoon een knieschot. Waarom moeten agenten gewond raken door zo’n gek.

  Beantwoorden
  • knieschot?

 • Heei Hans Jacobs volgens jullie zijn het altijd die negers hè nooit kunnen het Nederlanders zijn

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *