Kort nieuws

Aanrijding met drie voertuigen tijdens de avondspits op de A6

Rond half vijf werden de hulpdiensten gealarmeerd om naar een aanrijding op de A6 te gaan. De brandweer werd voor de zekerheid ook mee geroepen, aangezien er sprake zou zijn van een bekneld persoon. Ter plaatse hoefde de brandweer niet in actie te komen en kon snel weer retour kazerne. De aanrijding was tussen drie voertuigen ontstaan waarna ze allemaal in de middenberm tot stilstand gekomen zijn. Voor de hulpdiensten is de linker rijstrook door politie en Rijkswaterstaat afgesloten geweest om zo veilig te kunnen werken. Het verkeer kon alleen via de rechter rijstrook passeren en het invoegende verkeer van de oprit moest via de vluchtstrook rijden. Er is één persoon door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis voor controle. De politie heeft het ongeval verder afgehandeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *