Nieuws

Overval woning; drie verdachten aangehouden

Drie mannen zijn dinsdagochtend 13 augustus kort na een woningoverval door de politie aangehouden.

Even voor 06.00 uur belde buurtbewoners de politie omdat er geschreeuw en glasgerinkel werd gehoord en verdachte figuren werden gezien bij een woning aan het Walt Disneyplantsoen. Gezien werd dat drie mannen in een donkere auto wegreden. Meerdere politie-eenheden gingen ter plaatse. Als snel bleek dat er sprake was van vermoedelijk een woning overval. Een van de politie-eenheden zag de donkere auto rijden op de Waterlandseweg en zette de speciale autoprocedure in. Drie verdachten zijn uit de auto gepraat en aangehouden. De auto is in beslag genomen. In de auto werd een wapen aangetroffen.

De recherche van Almere heeft de zaak in onderzoek. Het slachtoffer dat in de woning was bleef ongedeerd. De verdachten, allen bekenden van politie en justitie, zijn 25 jaar uit Lelystad, 26 jaar uit Almere en 44 jaar uit Hilversum, zijn ingesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *