Kort nieuws

Dronken bestuurder rijdt van talud

Een 22-jarige Poolse man is zondagavond 11 augustus aangehouden nadat hij onder invloed met zijn auto van het talud af was gereden.

1155 ug/l (2,6 promille)

Uit het ademanalyseonderzoek dat later volgde bleek dat de 22-jarige man 1155 ug/l (2,6 promille) had gedronken. De toegestane hoeveelheid is 220 ug/l. (0,5 promille) Ook bleek zijn rijbewijs al eerder in Nederland te zijn ingevorderd na rijden onder invloed. De auto is door een bergingsbedrijf afgesleept. De verdachte is ter ontnuchtering ingesloten. Tegen de bestuurder is proces-verbaal opgemaakt terzake, rijden onder invloed, rijden terwijl rijbewijs ingevorderd, verlaten plaats ongeval.

Foto`s: R. de Best

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *