Kort nieuws

Aanrijding op kruising Hogering met Hollandsedreef

Woensdagavond zijn twee auto’s betrokken geraakt bij een aanrijding op de Hogering in Muziekwijk. Het ongeval vond plaats aan de kant van de Hollandsedreef.  De Renault wou de kruising oversteken richting  de Botterweg, komend van de Hollandsedreef, toen de bestuurder in botsing kwam een andere auto die op de Hogering reed. Een aantal betrokkenen zijn nagekeken in de ambulance op eventuele verwondingen,  maar ze bleken niet gewond en konden hun weg vervolgen. Daardoor bleef de botsing beperkt tot blikschade aan beide auto’s. De politie heeft bij beide bestuurders een blaastest afgenomen om vast te stellen of alcohol een rol heeft gespeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *