Persberichten

Woninginbrekers slaan toe in Literatuurwijk, één persoon aangehouden

PolitielogoDe politie heeft zondagmorgen 28 juli een 20-jarige inwoner van Lelystad aangehouden omdat hij verdacht werd van een woninginbraak.

Rond 03.15 uur kreeg de politie de melding dat er vermoedelijk werd ingebroken in een woning aan de Jan Ligthartstraat. Door de getuige werd ook een bruikbaar signalement verstrekt. Agenten die zich naar de opgegeven locatie spoedden zagen de verdachten lopen in de omgeving en spraken hen aan. Eén van de verdachten zette het direct op een lopen en zag kans om te ontkomen. De tweede verdachte werd aangehouden en ingesloten. Bij onderzoek bleek dat er een ruit was vernield en de deur van de woning openstond. De politie zet het onderzoek voort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *