Persberichten

Man gewond na zware mishandeling op Stationsplein, dader aangehouden

politiebureauEen 32-jarige man is maandagavond aangehouden na een mishandeling op het Stationsplein.

Rond 18.00 uur kwamen meerdere 112 meldingen binnen dat op het Stationsplein een man in elkaar geslagen zou worden. Van de dader werd een goed signalement doorgegeven en meerdere politie-eenheden snelden ter plaatse. Op het Stationsplein werd een 38-jarige Almeerder met een flinke hoofdwond en andere kwetsuren aangetroffen. De man is door ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis.

Cameratoezicht spotte de verdachte en zag hoe de man naar het politiebureau liep.

In het politiebureau aan de Baljuwstraat werd de verdachte aangehouden die zich zelf aan wilde geven. Tussen de verdachte en het slachtoffer zou een lang lopend conflict spelen. Dader en slachtoffer kennen elkaar. De verdachte is ingesloten. De recherche van Almere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *