Nieuws

Zes gewonden na zware aanrijding op A6

Bij een aanrijding op de A6 bij Almere zijn in de nacht van zaterdag op zondag zes mensen gewond geraakt. Rond 02.20 uur botsten drie auto’s op elkaar ter hoogte van industrieterrein Veluwesekant in de richting van Amsterdam. De betrokken voertuigen raakten zwaar beschadigd. Met ambulances uit Almere, Lelystad, ’t Gooi en Gelderland zijn de slachtoffers naar verschillende ziekenhuizen in de regio gebracht. De meeste slachtoffers kampten met nek- en rugklachten. De Verkeersongevallenanalyse is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar wat er precies heeft plaatsgevonden. Het overige verkeer kon tussen de auto’s door passeren.

Een gedachte over “Zes gewonden na zware aanrijding op A6

  • God jongen, was dit je vaderdag. Hoe is het met Roger en waar ligt hij? We hadden wel gehoord op de regionale zender, maar dan sta je er niet bij stil, dat je kind/kleinkind erbij betrokken kan zijn. Nou sterkte maar. Groeten van Mama en mij.f

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *