Nieuws

Twee mannen aangehouden na woningoverval Siennastraat

Maandagavond zijn twee mannen aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij een woningoverval in de Regenboogbuurt. Rond 20.25 uur zag een getuige enkele mannen over een dak lopen van een woning aan de Siennastraat. De buurtbewoner sprak twee surveillerende agenten aan die toevallig in de buurt aan het surveilleren waren en liet de bewuste locatie zien. Achter een van de woningen aan de Siennastraat werden twee mannen door de getuige herkend. Bij de controle die volgde bleek een van de mannen een doorgeladen vuurwapen bij zich te hebben. De twee mannen werden direct aangehouden en het vuurwapen in beslag genomen.

De agenten, die inmiddels ondersteuning hadden gekregen van toegesnelde collega’s, zochten de Siennastraat af en troffen een open achterdeur aan. Uit de woning klonk hulpgeroep en werd een vastgebonden vrouw gevonden. De vrouw is bevrijd en bleek niet gewond. Bij het onderzoek dat verder in gesteld werd, werd in de bewuste woning een thuiskwekerij aangetroffen. De recherche van Almere onderzoekt wat zich heeft afgespeeld in de woning en of er nog meer verdachten of andere personen bij betrokken zijn.

De politie roept mensen die meer weten of iets gezien hebben contact op te nemen met de recherche van district Flevoland/Almere via: 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *