Kort nieuws

Wederom aanrijding op kruising Spoorbaanpad – Charlie Chaplinweg

Donderdagmiddag rond kwart over één heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de kruising van het Spoorbaanpad en de Charlie Chaplinweg in Filmwijk. Bij de aanrijding waren een auto en een brommer betrokken. Omdat er mogelijk sprake was van licht letsel bij de scooterrijder, is er een verpleegkundige met de Rapid Responder ter plaatse gekomen. De verwondingen bleken mee te vallen en de jongen hoefde niet naar het ziekenhuis. De Verkeers Ongevallen Analyse heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Precies een week geleden was er ook al een ongeval op dit kruispunt. Toen raakte een motoragent zwaar gewond toen hij tijdens een achtervolging op een auto botste.

3 gedachten over “Wederom aanrijding op kruising Spoorbaanpad – Charlie Chaplinweg

 • Nu mijn zoon op het spoorbaan pad is aangereden ,had ook zijn dood kunnen zijn.
  ik heb nu meerdere aanrijdingen zoals de politie te motor gelezen ,zet daar nou eens waarschuwings lichten of een stop bord.gevaarlijke kruizing neer kleine moeite groot plezier ,de auto mobilist zou z,n leven lang een kruis op z,n rug dragen als mijn zoon daar zijn einden zag.gelukkig is dit niet het geval maar dit zal niet de laatste zijn als hier geen verbetering in komt.
  laat dit aan mevr, jorritsma lezen ,deze kan veel leed voorkomen.
  hopende op een goede situatie op deze kruizing.

  vader bromfietser

  Beantwoorden
  • Er staat al een bord, er staan haaientanden. De voorrangssituatie is hartstikke duidelijk. Wat kun je doen aan automobilisten die niet aan andere weggebruikers denken? Daar helpt ook geen stopbord tegen of een knipperlampje.

  • Het had inderdaad ernstiger kunnen aflopen. maar het is ook niet de bedoeling om met een opgevoerde 70 cc brommer over het fietspad te rijden! want ten eerste mag hij daar helemaal niet rijden, en de snelheid zal waarschijnlijk ook te hoog zijn geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *