Nieuws

Gewapende overval op KFC

Zaterdagavond is een vestiging van de  Kentucky Fried Chicken overvallen door een gewapende man. Rond 23.10 uur kwam een man het restaurant aan het Forum binnen, bedreigde het aanwezige personeel met een wapen en eiste geld. Hieraan werd voldaan waarna de man er te voet vandoor ging in de richting van het Apollo hotel. In de omgeving werd door meerdere eenheden gezocht, de verdachte werd niet aangetroffen. Een onderzoek is ingesteld. Niemand raakte gewond. Hoeveel de man precies heeft buit gemaakt is niet bekend.

De overvaller had een donkere huidskleur en is ongeveer 2.00 meter lang. Hij droeg een zwartkleurig Adidas trainingsjas met goudkleurige biezen, zwarte schoenen en een zwarte bivakmuts. Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben, en nog niet met de politie gesproken hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Almere via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *