Jongetje loopt gebroken been op na aanrijding Kretastraat

In de Kretastraat in de Eilandenbuurt is zaterdagmiddag een jongetje gewond geraakt na een aanrijding met een auto. Door de klap liep hij een gebroken been op. Vanwege de ernst van de situatie werd ook meteen een traumahelikopter opgeroepen. Toen de helikopter boven de Eilandbuurt hing bleek hun inzet niet meer nodig te zijn. Nadat zijn been in een vacuumspalk was ingepakt is hij met de ambulance met spoed naar een ziekenhuis in Amsterdam gebracht. Het jongetje heeft de auto vermoedelijk over het hoofd gezien toen hij de straat wilde oversteken, zo meldt de politie. De bestuurder van de auto heeft een verklaring afgelegd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.