Persberichten

Drie verdachten aangehouden dankzij snelle 112 melding

PolitielogoIn de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 juni meldden getuigen dat er jongens aan een scooter zaten te rommelen en aan autoportieren voelden. Na een korte achtervolging konden drie verdachten worden aangehouden.
Rond 05.00 uur zouden er een aantal jongens op de Lieven de Keystraat een scooter proberen te stelen en aan autoportieren voelen. Ze zouden er in een auto vandoor zijn gegaan. Agenten zagen de auto met hoge snelheid rijden op de Polderdreef en zetten de achtervolging in. Op de Wipmolenweg stopte de auto en rende de bestuurder ervandoor. In de auto bleven drie personen achter, 19, 16 en 15 jaar uit Almere. Ze bleken inbrekerswerktuig bij zich te hebben. De drie werden aangehouden.

Een gedachte over “Drie verdachten aangehouden dankzij snelle 112 melding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *