Persberichten

Recherche houdt drie verdachten woningoverval Seizoenenbuurt aan

politiebureauDrie 18-jarige Almeerders, zijn woensdagmiddag 29 mei, door de recherche aangehouden. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij een woningoverval.

Woensdagmiddag arresteerde de recherche de drie 18-jarige jongens op drie verschillende locaties in Almere. Direct na de aanhouding volgde op verschillende plaatsen in Almere een doorzoeking. Bij de zoeking werden goederen aangetroffen die afkomstig zijn van de woningoverval. De overval op de woning vond plaats op woensdag 15 mei op de Kwartaalstraat. De verdachten zijn in verzekering gesteld. Verwacht wordt dat ze worden voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *