Nieuws

Man gewond na steekpartij station Oostvaarders

Bij een steekpartij bij station Almere Oostvaarders is donderdagmiddag een man gewond geraakt. Rond 13.15 werd de man onder het station neergestoken waarbij hij verwondingen aan zijn arm en nek opliep. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie enige tijd later in een woning aan de Kebajastraat een man aangehouden die wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij het incident. Zijn betrokkenheid wordt verder onderzocht. De politie is na het incident een Burgernetactie gestart waarin deelnemers werd gevraagd uit te kijken naar negroïde jongen met lang krullend haar gekleed in een spijkerbroek en witte jas. Van verschillende getuigen zijn verklaringen opgenomen. Forensische Opsporing heeft ter plaatse sporen veiliggesteld.

Een gedachte over “Man gewond na steekpartij station Oostvaarders

  • Ik hoop echt dat het snel goed komt met het slachtofffer het zag er heftig uit ik heb het uit een schoolraam gezien , het is niet normaal dat mensen zulke dingen doen

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *