Persberichten

Zwemmende inbrekers gepakt

politie persIn de nacht van donderdag op vrijdag zijn rond 04.30 uur twee mannen aangehouden. Ze worden verdacht van een inbraak in een woning aan de Daan Hoeksemastraat.

Die nacht zag een melder drie mannen van een balkon naar beneden springen, waarop hij direct de politie belde. De inbrekers renden weg en probeerden de politie te ontvluchten door een nabijgelegen sloot over te zwemmen. In achtertuinen van woningen in de omgeving werden twee van de inbrekers aangehouden. De derde verdachte wist te ontkomen Eén van de verdachte wilde niet meewerken aan zijn aanhouding en kon na gebruik van peperspray onder controle worden gebracht. De twee 18-jarige verdachten, beide afkomstig uit Almere, werden overgebracht naar het politiebureau. De woning waar was ingebroken werd afgedicht en recherche Almere heeft het onderzoek in behandeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *