Nieuws

Kraak op geldautomaat Vomar Haven

Dinsdagavond heeft er een poging tot kraak van een geldautomaat plaatsgevonden in de Vomar van Almere Haven. Rond 21.10 uur sloeg een man met een hamer het glas in van de deur van de supermarkt. De man kroop door het gat en liep naar de geldautomaat. Omstanders en personeel van de Vomar hadden ondertussen alarm geslagen bij de politie. Op het moment dat de politie arriveerde waren de vogels al gevlogen. Diverse eenheden kamden de omgeving uit, op zoek naar de twee daders. Kort na de overval werd de scooter, waarmee de twee gevlucht zijn, aangetroffen op de Gooimeerdijk Oost. De politie heeft sporenonderzoek gedaan. Er is niemand gewond geraakt, ook hebben de krakers geen buit weten te maken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *