Persberichten

Drie jongens aangehouden na straatroof in Stedenwijk

PolitielogoZondagmiddag 21 april zijn drie jongens (15, 16 en 17 jaar) uit Almere, aangehouden voor betrokkenheid van een straatroof. De drie zijn ingesloten en zitten vast.

Rond 14.30 uur rukten meerdere eenheden naar de busbaan Stedendreef bij de bushalte Stedenwijk-Midden, waar een vechtpartij zou zijn tussen meerdere personen. Ter plaatse bleek dat drie jongens hadden geprobeerd om een Almeerder te beroven. Het drietal is aangehouden en in verzekering gesteld. Het straatroofteam Almere heeft de zaak in onderzoek. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

Bent u zondagmiddag 21 april getuige geweest van het incident op de busbaan op de Stedenwijk/ bushalte Stedenwijk-Midden? Heeft u informatie over dit incident? Neem dan contact op met het straatroofteam Almere via 0900-8844

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *