Persberichten

Inbreker zit vast in muur en is aangehouden

politiepersIn de nacht van vrijdag 29 op zaterdag 30 maart werd door getuigen een inbraak ontdekt. Eén verdachte kon worden aangehouden.

Rond 01.50 uur zagen twee getuigen dat er mensen binnen waren in een magazijn van een bedrijf aan de Purmerweg. Toen de getuigen iets riepen probeerden de verdachten te vluchtten, waarbij één van hen niet weg kon komen omdat hij klem zat in een gat in de muur. De getuigen hielden de man, 22 jaar uit Emmen, vast tot agenten arriveerden. De andere verdachten wisten te ontkomen. De verdachte had verwondingen aan hoofd en werd daarvoor behandeld in het ziekenhuis. Hij zit vast. Een nader onderzoek is ingesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *