Persberichten

Straatroof Groenhof Almere Haven, politie zoekt getuigen

politie persDinsdagmiddag 5 februari werd een man, onder bedreiging, beroofd van zijn net gepinde geld. De politie is op zoek naar getuigen.

Een 23-jarige man uit Almere liep omstreeks 16.10 uur vanuit het centrum in de richting van zijn huis aan de Groenhof. Eenmaal daar aangekomen werd hij in zijn tuin plotseling aangevallen door een man die onder bedreiging van een steekwapen geld van het slachtoffer eiste. Na de beroving rende de verdachte weg in de richting de Paal in Almere Have. De politie heeft in de omgeving gezocht naar de verdachte maar niet meer aangetroffen

Het signalement van de man luidt; man, tussen de 25 en 40 jaar oud, blanke huidskleur, rond de 1.90 mtr lang en hij heeft donkere wenkbrauwen. Hij droeg donkere kleding en had een donkere gebreide muts op.

Heeft u informatie? Belt u dan met de politie van het bureau Almere, tel.:0900 – 88 44.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *