Persberichten

Overval woning Loefzijde in Opsporing Verzocht

politielogoOp maandag 26 november werd een overval gepleegd in Almere. Vanavond in het opsporings Opsporing Verzocht aandacht voor deze zaak.

In de vroege ochtend van maandag 26 november 2012, tegen 3:00 uur, breken 4 negroïde mannen in bij een woning aan de Loefzijde in Almere en overvallen de slapende bewoners: een echtpaar en hun twee dochters van 17 en 14 jaar oud. De slachtoffers worden vastgebonden, geslagen en bedreigd terwijl de daders ‘het geld’ eisen. Het echtpaar heeft echter geen geld in huis. Het huis wordt vervolgens bijna twee uur lang grondig maar vergeefs doorzocht waarna de daders dreigen de vingers van de dochters af te knippen als ‘het geld’ niet boven water komt. De overvallers vertrokken vervolgens met een gouden zegelring.

De uitzending van Opsporing Verzocht is vanavond te zien op Nederland 1, 21.30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *