Persberichten

Dronken bestuurder zonder rijbewijs aangehouden

46-NBR-6Met enige moeite houdt de politie op zondag 13 januari een 35-jarige man uit Lelystad aan op de Wijsgeerbaan.

Stopteken

Rond 02.30 melden getuigen dat een auto door Almere rondrijdt in de omgving van de Hogering, met daarin een bestuurder onder invloed. Er zou volgens getuigen al meermalen door rood licht gereden zijn en bijna-ongelukken veroorzaakt. Op de Metropolestraat zien agenten hem rijden en geven een stopteken. De auto mindert vaart, maar de bestuurder blijft doorrijden. Een tweede politievoertuig gaat voor de auto rijden en blokkeert de weg. Dan stopt iedereen en wordt de bestuurder aangehouden. Hij blaast 675 ug/l en blijkt bovendien zonder rijbewijs te rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *