Persberichten

15-jarig meisje beroofd van telefoon bij bushalte Waterwijk

politielogoOp zaterdag 12 januari wordt een 15-jarige meisje uit Almere het slachtoffer van een straatroof op het Geinplein.

Achter de dader aan

Rond 19.00 uur stapt het meisje uit de bus bij de bushalte van het Geinplein. Op dat moment grist een jongeman haar telefoon uit haar handen en rent er vandoor. Het slachtoffer gaat nog achter de dader aan. Hij rent in de richting van het speeltuintje, over de busbaan en links het fietspad op. Daar verliest ze hem uit het oog.

Signalement

Jongeman met getinte huidskleur, rond 16 – 18 jaar, rond 1.80 m lang, normaal postuur en droeg een pet en donkere kleding. Getuigen of personen met meer informatie wordt gevraagd contact op te nemen met de politie in Almere via tel. 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *