Kort nieuws

Ongeval tussen auto en vrachtwagen

Maandagavond heeft er op de Hogering ter hoogte van het spoor een ongeval plaatsgevonden. Het ongeval gebeurde rond 21:30 uur tussen een auto en een vrachtwagen. Door nog onbekende oorzaak kwamen de twee met elkaar in aanraking waarna de personenauto in een slip terecht kwam en vervolgens tegen een lantaarnpaal tot stilstand kwam. Bij aankomst van de hulpdiensten hadden alle inzittende hun voertuigen al kunnen verlaten. Een inzittende van de personenauto is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De auto is door een berger meegenomen.

Door het ongeval is de Hogering richting Almere Buiten enige tijd afgesloten geweest.

Een gedachte over “Ongeval tussen auto en vrachtwagen

  • er is niemand met de ambulance mee gegaan.. staat verkeerd in je verhaal.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *