Nieuws

Gewonden bij kop-staart aanrijding

Bij een kop-staart aanrijding op de Noorderdreef zijn op eerste kerstdag twee personen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond 16:30 uur voor de verkeerslichten met de oprit van de A6. De bestuurder van de voorste auto werd uit het voertuig bevrijd door de brandweer. Deze is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Nog zeker één ander persoon is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen meegenomen. De dreef is vanuit Almere Haven enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer.

2 gedachten over “Gewonden bij kop-staart aanrijding

  • Da’s de Noorderdreef. De paralleldreef begint aan de andere kant van het kruispunt. En bevrijdt: -t

    Beantwoorden
  • Remon Peters

    Bedankt voor de tip, is inmiddels aangepast.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *